تیتر مهمترین اخبار

افزایش قیمت نان در البرز در کار نیست برنامه‌ریزی برای اشتغال ایثارگران و فرزندان شهدا در صنایع البرز بخش عمده نانوایی های فردیس به سیستم هوشمند مجهز شدند آمریکا حقوق بشر را ابزاری برای اهداف خود قرار داده است ۶۴ مورد تغییر کاربری غیرمجاز اراضی کشاورزی فردیس متوقف شد اولویت بسیج ادارات برنامه تربیتی برای تربیت افراد تراز انقلاب است مخالف حاکمیت قانون در عزل و نصب شهردار فردیس نیستم پیدا شدن کوهنوردان گم شده در ارتفاعات دیزین مدیریت بحران البرز نسبت به کاهش کیفیت هوا هشدار داد استحکام بیشتر زندگی مشترک و بنیان خانواده در ازدواج های آسان پیگیری درخواست صنعتگران در سفر معاون وزیر صمت در دستور کار قرار گرفت پیام مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی البرز به مناسبت روز ملی صنعت و معدن از جلسه شورای اداری باید برای رفع مشکلات کلان استان استفاده کرد مراسم تکریم و معارفه مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ، برگزار شد بازدید استاندار البرز از پروژه بیمارستان به آفرین در فردیس

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
رقابت ۶۸ ایده در رویداد شتاب صنایع نوشیدنی
05 ژوئن 2022 - 10:16
شناسه : 240389
0
با حمایت پارک علم و فناوری البرز، رویداد شتاب در حوزه صنایع نوشیدنی توسط مرکز آموزش علمی – کاربردی عالیفرد برگزار شد.
ارسال توسط :
پ
پ
امتیاز این [خبر]

با حمایت پارک علم و فناوری البرز، رویداد شتاب در حوزه صنایع نوشیدنی توسط مرکز آموزش علمی – کاربردی عالیفرد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، مهندس حسین بختیاری معاون پارک علم و فناوری البرز گفت: در رویداد شتاب صنایع نوشیدنی از میان ۶۸ ایده رسیده، هشت ایده به مرحله نهایی راه یافتند که سه ایده حائز رتبه های اول تا سوم شدند.

وی با اشاره به اینکه پارک علم و فناوری البرز در زمینه حمایت از ایده ها و تجاری سازی آن ها با همکاری صنایع بزرگ همکاری می کند اظهار داشت: بر اساس مدل استفاده از نوآوری باز آمادگی داریم با همه صنایع بزرگ همکاری کنیم و برگزاری رویداد شتاب صنایع نوشیدنی با شرکت عالیفرد و با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد و مرکز مشاوره و خدمات کارآفرینی نیز در همین راستاست.

معاون پارک علم و فناوری البرز با اشاره به محورهای رویداد شتاب صنایع نوشیدنی گفت: این رویداد در محورهای استخراج و تولید رنگ طبیعی و آنتی اکسیدان ها از منابع طبیعی و ضایعات میوه، استخراج و تولید طعم دهنده ها از ضایعات میوه، ایده های نوخالص سازی از استابیلایزرهای طبیعی مانند کتیرا، سنتز بهبود دهنده ها و طعم دهنده های طبیعی، تولید آنزیم های طبیعی در صنعت آب میوه و روش های نوین تصفیه پساب و بازیافت تفاله های میوه برگزار شد.

گفتنی است پارک علم و فناوری البرز در برگزاری رویداد های مشترک، موضوع مهم تولید ثروت از دانش و تجاری سازی ایده ها را دنبال می کند.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.