تیتر مهمترین اخبار

بررسی مشکل آب شهرک گلخانه‌ای مهستان توسط مدیرعامل آبفای البرز پلمب یک واحد توزیع روغن و فیلتر هوای تقلبی خودرو در فردیس سرمایه‌گذاران طرح‌های خود در خصوص پروژه شهید ایرانی را ارائه دهند آیین اختتامیه بیستمین دوره مسابقات ملی مهارت در البرز برگزار شد آثار به جامانده تاریخی بستری مساعد برای معرفی ظرفیت‌های گردشگری است توقیف خودرو حامل مواد مخدر در”نظرآباد” حمایت شهرداری از پایان نامه ها خروجی محور شود سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) فرصتی برای ترویج تفکر و اندیشه‌های عرفانی و اسلامی امام (ره) است مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در منطقه ۹ کرج شدت می‌گیرد شکوفه‌های درخت مگنولیا در شهر کرج شکوفا شدند حرکت انقلابی امام خمینی(ره) جهان را با اسلام و عدالت گستری آشنا کرد نهضت ملی مسکن البرز با سبد متنوعی از خانه های ویلایی تا آپارتمانی امام خمینی (ره) تلاش غرب برای تحقیر ایران را زمین گیر کرد آثار بی‌حجابی دامن جامعه را می‌گیرد آماده‌باش البرز برای مراسم ارتحال امام(ره)

بانک ایران زمین بانک دیجیتال
کاربران مراقب کلاهبرداران به بهانه جمع آوری فطریه باشند
27 آوریل 2022 - 9:10
شناسه : 203679
0
رییس پلیس فتا البرز با اشاره به فرا رسیدن عید سعید فطر از کاربران فضای مجازی خواست فریب کلاهبرداران جمع آوری کمک های خیرخواهانه و فطریه در برخی درگاه ها و شبکه های جعلی را نخورند.
ارسال توسط :
پ
پ

رییس پلیس فتا البرز با اشاره به فرا رسیدن عید سعید فطر از کاربران فضای مجازی خواست فریب کلاهبرداران جمع آوری کمک های خیرخواهانه و فطریه در برخی درگاه ها و شبکه های جعلی را نخورند.

سرهنگ « رسول جلیلیان » اظهار داشت : کاربران چنانچه قصد دارند فطریه و کفاره روزه خود را در بستر فضای مجازی یا از طریق موسسه های خیریه پرداخت کنند نسبت به اصالت آنها اطمینان و سپس اقدام به پرداخت وجه نمایند.
وی اضافه کرد: سوء استفاده کنندگان با تبلیغات کاذب در فضای مجازی سعی در جلب اعتماد کاربران فضای مجازی را دارند تا از حساب‌های آنها برداشت غیر مجاز کنند.
جلیلیان خاطرنشان کرد که در این شرایط افراد سودجو و کلاهبردار با ایجاد صفحات جعلی در شبکه‌های اجتماعی با عناوین فریبنده و قرار دادن شماره حساب و نشانی جعلی سعی در ترغیب و کلاهبرداری از کاربران را دارند.
وی افزود : هموطنان برای هرگونه پرداخت فطریه و کفاره، فقط از طریق ارگان‌های ذیصلاح که توسط خبرگزاری‌های رسمی اعلام شده، اقدام و از پرداخت‌های اینترنتی در این گونه صفحات خودداری کنند.
رییس پلیس فتا البرز یادآور شد: کاربران به ویژه در فضای اینستاگرام چنانچه قصد کمک انساندوستانه را دارند به صفحه‌های معتبر مراجعه تا گرفتار این کلاهبرداران نشوند.

جلیلیان گفت: کلاهبرداران با راه‌اندازی درگاه‌های جعلی (فیشینگ) و با سوءاستفاده از عناوین دروغ وابسته به ارگان های مورد اعتماد و با ارائه شماره حساب جعلی، اقدام به برداشت های غیرمجاز می کنند.
وی تاکید کرد: کاربران در صورت اطلاع از این‌گونه موارد بلافاصله مراتب را از طریق تماس با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اعلام کنند.

شاید این اخبار هم برایتان جالب باشد

از شما درخواست میکنیم نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک بگذارید

  • لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.
  •  لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد. پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در سایت منتشر خواهد شد.
  • بابت اینکه نظرات و تجربیات گرانبهایتان را با ما به اشتراک میگذارید متشکریم.