پ
پ

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: طی یک روز گذشته ۹۱ بیمار با علائم کرونا در مراکز درمانی بستری شده اند که در همین مدت زمان ۴ نفر جان خود را از دست دادند.

محمد شهرام صیادی، سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز، ظهر امروز در جمع اصحاب رسانه در خصوص آخرین وضعیت شیوع بیماری در استان، گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۰، ۹۱ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده اند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز بیان کرد: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک، از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۷۴ هزار و ۲۲۳ نفر است.
این مقام مسؤول ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۶۶۰ نفر در مراکز درمانی بستری هستند که از این تعداد، ابتلای ۳۴۹ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.

وی اظهار کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۴ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۱۹۶ نفر رسیده است؛ همچنین ازابتدای شیوع کرونا تاکنون ۶۷ هزار و ۳۶۳ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده اند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.