پ
پ

سرپرست ‌دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۴۳۱ نفر رسیده است.

دکتر شهرام صیادی درباره آخرین وضعیت کرونا در البرز، گفت: از دیروز تا ۴ آذر ۱۴۰۰، ۴۰ بیمار با علائم کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری شده‌اند.
وی افزود: مجموع کل موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک از ابتدای شیوع کرونا تا امروز در استان البرز ۷۸ هزار و ۶۰۴ نفر است.
صیادی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۳ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در مراکز درمانی بستری هستند افزود: از این تعداد، ابتلای ۷۹ نفر به بیماری کووید ۱۹، تا این تاریخ قطعی شده است.
وی افزود: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و مجموع جان باختگان این بیماری در استان به ۶۴۳۱ نفر رسیده است.
صیادی در پایان تصریح کرد: خوشبختانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۱ هزار و ۸۹۶ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

منبع ایسنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.