پ
پ

سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج از آغاز عملیات ساماندهی و بهسازی کندرو شرقی بلوار پیام خبر داد.

فرزین فرشاد به تشریح جزئیات پروژه یادشده پرداخت و گفت: در حال حاضر پروژه ساماندهی و بهسازی کندرو شرقی بلوار پیام به متراژ دو هزار و ۷۵۰ متر طول در مرحله جابه‌جایی نیوجرسی و اجرای جداول میانی است.
سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج هدف از اجرای این پروژه را تکمیل کمربندی غربی مهرشهر به‌منظور دسترسی سریع و ایمن به فرودگاه پیام ذکر کرد و گفت: پروژه‌های عمرانی و خدماتی به‌منظور رفع معضلات شهر و تسهیل در رفاه حال شهروندان اجرا می‌شود و امید است پس از اتمام این پروژه شاهد رضایت حداکثری شهروندان در این محدوده باشیم.
به گفته فرشاد، احداث، ساماندهی و بهسازی کندرو شرقی بلوار پیام موجب کاهش زمان رسیدن به مقصد شده و از ترافیک سنگین خودروها و آلودگی هوایی که از این ترافیک حاصل می‌شود نیز جلوگیری می‌کند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.