پ
پ

در راستای بهسازی معابر شهری عملیات لکه گیری نوار حفاری، ترمیم و روکش آسفالت در معابر سطح شهر گلسار در قالب رزمایش جهاد امید آفرینی در حال اجرا می باشد .

حمید کیاروستا شهردار گلسار که به همراه مهندس خرمجاه عضو شورای اسلامی شهر و مهندس فریدونی معاونت اداری مالی شهرداری از این پروژه بازدید به عمل آورد دراین خصوص بیان داشت :در راستای رفع موانع عبوری وسایل نقلیه شهری و با توجه به ضرورت ترمیم و لکه گیری آسفالت در معابر اصلی و فرعی شهر ، عملیات لکه گیری و ترمیم نوار حفاری معابر از سوی حوزه فنی و عمرانی شهرداری طبق برنامه ریزی های انجام گرفته ادامه دارد.
وی افزود: در آینده معابر سطح شهرکه نیاز به لکه گیری و ترمیم نوار حفاری دارند ، این عملیات در آنها اجرا خواهد شد تا بتوانیم رضایت شهروندان را جلب کنیم و گامی در راستای زیبایی شهر برداریم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.