پ
پ

بهزاد غفاری مدیرکل اظهار کرد: ۲۹ هزار و ۸۴۴ نفر از مردم استان البرز در ۹ماهه امسال از آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.

وی بیان کرد: این آموزش‌ها در راستای توانمندسازی اقشار مختلف استان، تربیت نیروی انسانی کارآمد و متخصص و رفع معضل بیکاری صورت گرفته که از این مقدار، ۱۴ هزار و ۱۶۲ نفر معادل ۲میلیون و ۳۷۴هزار و ۲۷۱نفر ساعت در بخش دولتی اجرا شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای البرز تصریح کرد: آموزش‌های بخش دولتی در مراکز ثابت، سیار شهری ، سکونتگاههای غیر رسمی، روستا، پادگان، زندان، عشایری، صنایع (ضمن کار، اصناف، جوار و بین کارگاهی)، مراکز درمانی تحت پوشش بهزیستی، دانشگاهها، مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی، مهارت آموزی در محیط کار و قرارگاههای اجتماعی استان برگزار شده است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان البرزخاطرنشان کرد: علاوه بر آموزش در کارگاههای آموزشی بخش دولتی، بیش از ۴۵۰ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای زیر نظر اداره کل آموزش فنی و حرفه ای در استان فعالیت دارند که بر اساس استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به ارائه آموزشهای مهارتی می پردازند.
غفاری درتشریح عملکرد آموزشی آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای استان افزود: در خوشه‌های صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی، جمعاً ۱۵ هزار و ۶۸۲نفر معادل ۳ میلیون و ۵۳۱هزار و ۴۶۵نفرساعت از آموزش‌های مهارتی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در این آموزشگاهها بهره مند شده‌اند.
وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری به توسعه آموزشهای فنی و حرفه ای ابراز امیدواری کرد با کمک مجموعه دستگاههای اجرایی استان بتوانیم در راستای رفع نیاز مهارتی استان از طریق طراحی و اجرای دوره های پویاتر وموثر تر گام های موثری برداریم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.