پ
پ

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری کرج گفت: ساعت کار حوزه های صدور پروانه و اخذ عوارض در ایام پایانی سال و به منظور خدمات‌رسانی هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان تا شنبه آینده، ۲ ساعت و نیم افزایش می‌یابد.

عباس سعیدی کیا از صدور دستور افزایش ساعت کاری حوزه های مرتبط با صدور پروانه ساختمانی و اخذ عوارض در ستاد مرکز، مناطق تابعه و سازمان های وابسته با هدف تکریم ارباب رجوع خبر داد.

سعیدی کیا خاطرنشان کرد: به منظور تکریم ارباب رجوع، ساعت کاری عوامل مربوطه در ستاد مرکز، مناطق و سازمانهای ذیربط شامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، مدیریت پسماند و سیما، منظر و فضای سبز شهری، شنبه آینده از ۷.
۳۰ صبح تا ۱۷ عصر افزایش یافت.
این مسئول گفت: هفته آخر اسفند ماه، آخرین فرصت استفاده شهروندان از دریافت پروانه ساختمانی با تعرفه عوارض سال ۱۴۰۰ است و با توجه به استقبال شهروندان مناطق دهگانه شهرداری کرج و سازمان های تابعه همچنین ستاد مرکز، جمعه نیز تا ساعت ۱۳ در محل خدمت خود حضور خواهند داشت.
سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهردای کرج بیان کرد: این امر با دستور شهردار کرج و به منظور رفاه حال شهروندان، جلوگیری از تعویق کارها و تسریع در انجام امور مردم، در راستای اجرای صحیح تکریم ارباب رجوع اجرا می شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.