پ
پ

شورای آموزش وپرورش با حضور فرماندار وامام جمعه مرکزشهرستان ساوجبلاغ واعضای جلسه در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

فرماندارشهرستان ساوجبلاغ در این جلسه ضمن گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان گفت:ملت ایران باردیگراقتدار و حضور خود را درصحنه ثابت خواهد کرد و ایستادگی خود را باتمام توان درمقابل استکبار به منصه ظهور خواهد گذاشت.
مهندس مهرور افزود:مردم شریف ایران اسلامی بارها ثابت کرده اند که پای نظام ایستاده اند.
فرماندارشهرستان ساوجبلاغ درخصوص دستورجلسه این شورا گفت: افزایش شهریه مدارس هیات امنایی و نمونه دولتی باید منطبق با درآمد اقشار مختلف و بارعایت حال قشر ضعیف و کم درآمد جامعه محاسبه و دریافت شود تا فشاری مضاعف بر دوش خانوارها تحمیل نکند.

ایشان تصریح کرد:مشکلات پژوهش سرای دانش آموزی هم طی بازدیدی از این مجموعه بررسی و در جلسه ای مختص به این موضوع پیگیری و حل می شود.
فرماندارشهرستان ساوجبلاغ در پایان باتقدیر از همراهی خیرین در بخشهای مختلف گفت:بسیاری از مشکلات در شهرستان ساوجبلاغ به دست خیرین رفع شده است و باز هم نیاز به این کمکها تا رسیدن به استانداردهای مطلوب ادامه خواهد داشت.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.