پ
پ

رئیس کمیسیون تلفیق شورای شهر کرج گفت: در حوزه بررسی بودجه املاک از شهرداری خواسته شد تا اسناد تکمیلی مربوط به املاک و مستغلات شهرداری را به شورای شهر ارائه کند.

علی قاسم پور در خصوص نتیجه پایان بیست و سومین جلسه کمیسیون تلفیق شورای شهر کرج اظهار داشت:‌ کمیسیون تلفیق با موضوع بررسی بودجه ۱۴۰۱ شهرداری کرج روز چهارشنبه برگزار شد و پس از این جلسه ۵ ساعته توانستیم ۴ حوزه املاک، ایثارگران، معاونت برنامه ریزی و خدمات شهر را بررسی کنیم.
قاسم پور عنوان کرد: از این رو با توجه به ابهامات موجود، تصمیم گرفته شد در راستای شفاف‌سازی این املاک، اسناد به کمیسیون تلفیق شورا ارسال شود تا آمار نهایی براساس ضوابط و مقررات ارائه شود.
عضو شورای اسلامی سهر کرج یادآور شد:همچنین در حوزه ایثارگران نیز ردیف بودجه به سازمان سیما منظر انتقال پیدا کرد و جابجا شد.
وی در خصوص حوزه های معاونت برنامه‌ریزی و خدمات‌شهری، خاطرنشان کرد: ردیف های این حوزه ها تغییراتی داشت که انشالله پس از تصویب در صحن علنی شورای شهر به طور کامل در خصوص آن اطلاع رسانی می شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.