پ
پ

نایب رییس شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به آمار افرادی که در گرمخانه ها ساکن می‌شوند، گفت: در حوزه آسیب‌های اجتماعی دستگاه های متولی بی توجه به وظایف ذاتی خود همه توجهشان به کمک های مالی مدیریت شهری است و گاها این طور تبیین میشود متولی مجموعه مدیریت شهری است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر کرج، فاطمه منعمی در حاشیه کمیسیون تلفیق اظهار داشت: فعالیت گرمخانه ها از همان سال اول شورا مورد بازدید، بررسی و نقد جدی تعدادی از اعضا شورا قرار گرفت و متاسفانه سیاست های شورا در این خصوص اصلا مورد توجه قرار نگرفت و همچنان گرمخانه ها به همان روال معمول سالیان گذشته اداره می شود و تنها یک تعداد افراد خاص از فضای گرمخانه استفاده میکنند و حتی تعداد این افراد کاهش نیافته است.

وی با بیان اینکه شورای ششم در حوزه آسیب‌های اجتماعی بسیار دغدغه مند عمل نمود، عنوان کرد: شورای ششم در موضوع کمپ های ماده ۱۶ مصوبات خوبی از باب حق انتفاع و همچنین کمک های نقدی گذرانده است.

وی با بیان اینکه در گرمخانه ها مشکلات زیادی وجود دارد و به ترخیص افرادی که در گرمخانه ساکن میشوند در ساعات اول صبح اشاره و اذعان کرد: با توجه به اینکه این گرمخانه در نزدیکی چند مدرسه پسرانه قرار دارد، برای نوجوانان و خانواده هایشان نگرانی زیادی ایجاد کرده است.

منعمی همچنین از محل احداث گرمخانه بانوان که در پارک چمران است، سخن گفت و افزود: این محل در پارک نیز که محل رفت و آمد خانواده هاست برای وجود گرمخانه مناسب نبود و از حل این معضل غفلت شد.

نایب رییس شورای اسلامی شهر کرج تأکید کرد: با این که شورای ششم تمام تلاش خود را در موضوع آسیب های اجتماعی به کار بست ولی متاسفانه به اندازه دغدغه ای که داشتیم کار درست انجام نشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی کرج امروز – شهرداری کرج

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.