پ
پ

اکرام ارباب رجوع نباید انتزاعی، ساختگی، ظاهری و مقطعی باشد بلکه تلاش شود تا در همه ارکان اداره نهادینه گردد.

دکتر لطفی شهردار طالقان در حاشیه طرح تکریم ارباب رجوع که در مورخه ۷ بهمن ۱۴۰۰ در دفتر شهرداری برگزار شد گفت : مکانیسم های لازم در ارائه خدمات مطلوب ومناسب و موثر به مردم تحت عنوان طرح تکریم مردم و جلب رضایت ارباب رجوع در نظام اداری، دارای اهمیت ویژه ای است زیرا علت وجودی هر دستگاهی به نحوه ارائه خدماتی است که به افراد مختلف ارائه می دهد و از هدف های توسعه و تحول اداری، ارتقاء و حفظ کرامت مردم در نظام اداری می باشد.
وی با بیان این مطلب که : با توجه به اینکه کارکنان در سازمان‌ها و ادارات ارتباط مستقیم با ارباب‌رجوع و مشتری دارند در سیستم مشتری‌مداری و تکریم ارباب‌رجوع نقش کارکنان ادارات بسیار موثر است گفت : مشتری‌مداری و افزایش رضایت ارباب‌ رجوع ضروری است همراه با مهارت‌های ارتباطی و ادب و احترام و نزاکت بوده و این مهم را ادارات در کارکنان خود نهادینه کنند و نحوه برخورد با ارباب‌رجوع ، راه اندازی و راهنمایی صحیح از سایر فاکتورهای موجود مهم تر است.
شهردار طالقان تاکید کرد: اکرام ارباب رجوع نباید انتزاعی، ساختگی، ظاهری و مقطعی باشد بلکه تلاش شود تا در همه ارکان اداره نهادینه گردد وی یکی از آفت‌های تکریم ارباب رجوع را مقطعی بودن و طرح شعارها و رفتارهایی است که دور از عقاید و باور مردم باشد که قطعا با گذشت مقطع خاص دوباره به بوته فراموشی سپرده می‌شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.