پ
پ

سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج از برگزاری دوره آموزشی در کشتارگاه دام برای ناظرین بازارهای روز و کارکنان معاونت فنی اجرایی خبر داد.

حمید دانشی کهن از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با مفاهیم کشتارگاهی و اصول بهداشت و بازرسی گوشت دام صنعتی برای ناظرین بازارهای روز و کارکنان معاونت فنی و اجرایی خبر داد.

وی نخستین گام در راستای پیشبرد اهداف سازمان را آموزش‌های تخصصی دانست و گفت: برای برگزاری دوره‌های آموزشی برنامه‌ریزی‌شده است.
سرپرست سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری کرج هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را بازآموزی و ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاه‌ها و نحوه صحیح بازرسی گوشت قبل و بعد از کشتار در شبکه توزیع عنوان کرد.
دانشی کهن اضافه کرد: ناظرین و کارکنان معاونت اجرایی در این دوره با روش‌ها و دستورالعمل اصول بهداشت و بازرسی سلامت گوشت و کیفیت فرآورده‌های خام دامی به‌ویژه بازرسی دام بعد از کشتار، نحوه حمل و نگهداری دام در شبکه توزیع فروشگاهی، آموزش بهداشت فردی و صنفی به جهت حفظ سلامت غذایی شهروندان با منشاء دامی و ارائه خدمات مطلوب در بازارهای روز را فراگرفتند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.