پ
پ

رئیس پلیس آگاهی استان از دستگیری باند سارقان منزل با ۱۲ فقره سرقت به ارزش ۵ میلیارد و۱۰۰میلیون ریال درشهرستان کرج خبر داد.

سرهنگ "محمد نادربیگی" در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع سرقت های متعدد ساختمان های نیمه کاره و خالی از سکنه در سطح شهر کرج و شکایت های مردمی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرارگرفت.
وی افزود: با تلاش شبانه روزی ماموران در نهایت یک نفر از سارقان سابقه دار درحین سرقت در منطقه رجایی شهر کرج توسط واحد گشت کلانتری ۱۵ رجایی شهر دستگیر و به اداره پلیس آگاهی ارجاع شد که در ادامه تحقیقات متهم به ۱۲ فقره سرقت از ساختمان های نیمه کاره و خالی از سکنه با همدستی ۲ نفر دیگر از سارقان اعتراف کرد.
سرهنگ نادر بیگی اظهار داشت: با اعتراف متهم ۲ نفرسارق دیگر نیز که با مشارکت و همدستی یکدیگر اقدام به سرقت می کردند شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر شدند.
وی با بیان این که ارزش تقریبی اموال کشف شده ۵ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال برآورد شده است گفت: شیوه و شگرد سارقان به این نحو بود که با پرسه زنی درمحله های خلوت و شناسایی ساختمان های نیمه کاره و خالی از سکنه اقدام ب سرقت اموال می کردند.
این مقام انتظامی در پایان از شهروندان خواست ضمن توجه به هشدار های پلیسی، حتی الامکان از خالی گذاشتن منزل اجتناب کرده و از تجهیزات پیشرفته از جمله دوربین مداربسته، دزدگیر، درب های ضد سرقت وحفاظ مطمئن در پیشگیری از سرقت استفاده کنند و در صورت مشاهده افراد مشکوک به سرعت پلیس را در جریان بگذاردند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.