پ
پ


رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری فردیس از برگزاری دوره های راه اندازی مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار به صورت رایگان در این شهر خبر داد.

علی اصغر سلیمانی اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مدیریت شهری فردیس، تامین معیشت پایدار زنان سرپرست خانوار و حمایت از اشتغال خانگی است.
بخشی از این حمایت شامل آموزش مهارت و بخش دیگر کمک به اشتغال آن‌ها است.
وی در ادامه افزود: سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری فردیس در نظر دارد نسبت به برگزاری دوره های آموزشی توانمند سازی بانوان سرپرست خانوار در فردیس با همکاری جهاد دانشگاهی استان البرز، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شهرداری فردیس در فرهنگسرای شهروند اقدام کند.
رئیس سازمان فرهنگی، ورزشی و اجتماعی شهرداری فردیس تصریح کرد: این اقدام شایسته در راستای حمایت از کارآفرینی و مشاغل خانگی اقشار سرپرست خانوار است که محوریت منبع درآمد آن‌ها از طریق همین کسب و کارهای کوچک است.
وی عنوان کرد: همچنین بخش مهم این چرخه‌ی حمایتی، تامین بازار فروش است که با برپایی بازارچه‌های دائمی و فصلی در طول سال این مسئله را برای کارآفرینان، تسهیل خواهیم نمود.
شایان ذکر است شرکت در این دوره ها به صورت رایگان بوده و در پایان با اعطای مجوز راه اندازی مشاغل خانگی و اختصاص تسهیلات بانکی، حمایت از کارآفرینی در شهر فردیس صورت می پذیرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.