پ
پ

نشست انجمن حمایت از زندانیان جرائم غیرعمد شهرستان باحضور فرماندار نظرآباد، رییس انجمن حمایت از زندانیان استان البرز، رییس دادگستری، دادستان و جمعی از دیگر مسئولین شهرستان برگزار گردید.

در این نشست فرماندار نظرآباد با تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا(س)، و قدردانی از تمام دست اندرکاران و حامیان نیازمندان و آزادی زندانیان جرایم غیرعمد از جمله اصناف شهرستان نظرآباد به پاس همراهی همیشگی آنها در موضوعات مختلف گفت: اصناف عزیز شهرستان نظرآباد همواره در مناسبت های مختلف همراه و یکدل بوده و خوش درخشیده اند.

وی با تاکید بر لزوم همت جمعی برای حل مشکل نیازمندان بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون کمک هایی به خانواده زندانیان جرایم غیرعمد به ارزش ۷۰۰میلیون تومان شده و همچنین برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیز ۲۳۰میلیون تومان از سوی خیرین نیک اندیش نظرآبادی جمع آوری و پرداخت گردیده است.
مهندس قاسمی افزود: بدون شک تشکیل مجمع خیرین واحد و منسجم جهت ساماندهی و اولویت بندی ارائه خدمات به نیازمندان خواهد توانست بخش مهمی از مشکلات را مرتفع نموده و بسیار اثربخش تر عمل نماید.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.