پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ، در مصاحبه تلفنی با برنامه تلویزیونی "نگاه مردم " شبکه البرز گفت: تا پایان آذرماه سال جاری،۳۵ مرحله طرح پاکسازی در منطقه چندار ساوجبلاغ به اجرا درآمده است.

سرهنگ " علی سلیمانی " در راستای اطلاع رسانی و آگاه سازی عموم شهروندان در خصوص اقدامات امنیتی-انتظامی صورت گرفته در " بخش چندار " این شهرستان به صورت تلفنی با برنامه تلویزیونی "نگاه مردم " شبکه البرز مصاحبه کرد.
در این مصاحبه سرهنگ "سلیمانی" اظهار داشت: در ۹ ماهه سال جاری ۳۵ مرحله طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در بخش چندار به اجرا در آمده که ۷ مرحله آن طرح پاکسازی بوده و ماحصل نتیجه این اقدامات، ۳۴ درصد افزایش کشفیات سرقت نسبت به سال گذشته و ۱۳ درصد افزایش دستگیری سارقان بوده است.
وی افزود: همچنین پلیس در این مدت ۸ هزار تماس تلفنی ۱۱۰ شهروندان در این بخش را عملیاتی کرده و مطالبه گری های آنان را به موقع پاسخ داده است.
سرهنگ سلیمانی با اشاره به اینکه اکثر باغ ویلاها در فصل زمستان خالی از سکنه بوده و این موضوع دلیلی برای افزایش وقوع سرقت محسوب می شود، بیان داشت: در خصوص جرائم مهمه افزایشی نداریم و فقط در بحث جرائم خرد با کشفیاتی که حاصل شده مجموعه انتظامی شهرستان توانسته اقدامات شایسته ای در این حوزه داشته باشد و و پیرو این اقدامات، طرح های پاکسازی نیز در آینده استمرار خواهد داشت.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ خاطر نشان کرد: ما نگاه ویژه ای داریم و سربازان ولایت و خادمین مردم، دغدغه مرردم را به خوبی درک می کنند و در کنار شهروندان هستند و امید است که به لطف الهی و با هماهنگی و تعامل با مقام قضائی با داشتن برنامه های دراز و کوتاه مدت بتوانیم نتیجه مطلوب تر و اثر بخش تری را در امنیت اجتماعی عموم مردم کسب کنیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.