پ
پ

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز از تدوین نقشه راهی برای برون رفت موزه تمبر یکتا از چالش‌های موجود خبر داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!

به گزارش میراث آریا، نادر زینالی روز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بازدید سرزده از موزه تمبر یکتا در کرج، ضمن ابراز همراهی و همدلی با دغدغه‌های مدیر موزه، تلاش‌های او را حاصل عِرق فرهنگی و تعهد به صیانت از هویت تاریخی و تمدنی البرز و ایران دانست.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز با اذعان به برخی کاستی‌های احتمالی، خود را عضو افتخاری این مجموعه خواند و از شور و نشاط جاری در موزه ابراز خرسندی کرد.

او با اشاره به اقدامات سه‌ماهه اخیر خود، خدمت در کرج را افتخاری بزرگ دانست و خاطرنشان کرد: در هیچ دوره‌ای مجموعه مدیران فرهنگی استان تا این اندازه هم‌دل، هم‌افق و دغدغه‌مند در مسیر توسعه پایدار فرهنگی و تاریخی البرز نبوده‌اند.

زینالی از تدوین نقشه‌ راهی جامع برای احیای موزه تمبر خبر داد و گفت: فرزان احمدنژاد به عنوان نماینده تام‌الاختیار اداره‌کل میراث فرهنگی، مسئول پیگیری رفع چالش‌های این مجموعه است. مسائلی نظیر تمدید مجوز، اخذ تسهیلات، تسهیل در دسترسی‌ها و هماهنگی‌های لازم با شورای شهر، شهرداری، اداره پست و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با نظارت مستقیم بنده و پیگیری‌های مستمرش و همکاری با مدیر موزه، در دستور کار قرار دارد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز همچنین از ارتقای رتبه اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان البرز به جایگاه یکی از سه استان برتر کشور در برخی شاخص‌ها در ماه‌های اخیر خبر داد و ابراز امیدواری کرد با راه‌اندازی مرکز تخصصی سرمایه‌گذاری، این استان به مقصدی مطمئن و جذاب برای سرمایه‌گذاران حوزه‌های فرهنگی، گردشگری و تاریخی بدل شود.

خود را وقف صیانت از میراث تمدنی ایران کرده‌ام

مدیر موزه تمبر یکتا، در جریان بازدید سرپرست اداره کل میراث فرهنگی از این مجموعه، با ابراز خرسندی از این حضور، موزه تمبر را ثمره تلاش‌های چندین نسل از خانواده خود دانست و اظهار کرد: این موزه نه تنها وقف میراث تمدنی ایران شده، بلکه زندگی، عمر و خانواده‌ام را نیز وقف این راه کرده‌ام تا میراث‌بان صالحی برای فرهنگ و مدنیت کشورم باشم.

سیدحسین موسوی یکتا، با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر این موزه گفت: در حال حاضر بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه تمبر و ۳۲ نوع کلکسیون مجزا از جمله مجموعه‌های تمبر کشورهای مختلف، سکه و اسکناس، کتب خطی و مکاتبات تاریخی از دوره قاجار در این موزه نگهداری می‌شود.

او با تأکید بر ایستادگی خود در پاسداشت میراث فرهنگی ایران و استان البرز، از مسئولان فرهنگی درخواست کرد تا با صداقت، جدیت و همراهی عملیاتی، پشتیبان موزه تمبر منحصر به‌فرد استان باشند و در مسیر اعتلای این گنجینه فرهنگی، همدلانه گام بردارند.

انتهای پیام/

دبیر مرضیه امیری

امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.