پ
پ

نائب رئیس شورای اسلامی شهر کرج گفت: با وجود اینکه ایجاد طرح خط ویژه اتوبوس در سطح شهر باید در راستای کاهش ترافیک صورت گیرد باید در اجرای این طرح به حاشیه کار نیز توجه داشت.

علیرضا رحیمی محمودآبادی در جلسه‌ای که با عنوان بررسی طرح مسیر ویژه اتوبوس در خیابان شهید بهشتی و بلوار شهید چمران با حضور سرپرست شهرداری کرج و اعضای شورای شهر در باشگاه میلاد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ترافیک دغدغه جدی شهروندان است و پارک حاشیه‌ای به‌موازات این طرح از موضوعاتی است که باید مورد توجه و بررسی قرار گیرد.
نائب رئیس شورای اسلامی شهر کرج با اشاره به اینکه میدان امام خمینی (ره) تا میدان شهدا قابلیت پیاده‌راه شدن را دارد و از معابر نسبتا قابل امن برای عابرین است، تصریح کرد: ایجاد خطوط ویژه در دو طرف خیابان ممکن است به کاهش امنیت عابرین در این محدوده منجر شود بنابراین بررسی همه جوانب اجرای این طرح ضروری است.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.