پ
پ

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کرج از اهتمام تلاش ویژه جهت ارتقاء شاخص های اقامه نماز خبر داد و گفت: با تمام توان و قوا در راستای تحقق تکلیف قانونی و شرعی بمنظور ترویج این گفتمان تلاش خواهیم نمود.

غفور قاسم پور ظهر چهارشنبه در جلسه هماهنگی برنامه های ستاد اقامه نماز در شهرستان کرج، اظهار داشت: ترویج گفتمان نماز در جامعه را یک تکلیف قانونی و شرعی می دانیم و با تمان توان در راستای ارتقا شاخص های اقامه نماز با ستاد استانی همکاری خواهیم داشت.
وی با بیان اینکه بزودی دبیرخانه ستاد اقامه نماز در فرمانداری تشکیل می شود، افزود: شهرستان کرج در سال ۹۹ نیز موفق به کسب رتبه نمونه کشوری در اقامه نماز معرفی و شناخته شد، لذا برای ترویج گفتمان نماز و حفظ این رتبه در راستای اجرای دستورالعمل ها با تمام قوا تلاش می نمایم.
این جلسه امروز با حضور کاوه حدادپور معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، حجت اله رازانی مدیرکل حراست استانداری البرز، حجت الاسلام والمسلمین مرادی مدیر ستاد اقامه نماز استان، رئیس اقامه نماز استانداری و معاونان فرماندار کرج در ساختمان فرمانداری تشکیل شد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.