پ
پ

تعریض بلوار ارم، پیشگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز، رفع سد معبر، آسفالت خیابان طالقانی غربی، کمبود سطل مکانیزه از مهم‌ترین مشکلاتی بود که توسط شهروندان با مدیر منطقه چهار مطرح‌شد.

محمد یساولی با حضور در مسجد امیرالمؤمنین (ع) واقع در محله شعبان آباد مهرشهر ضمن بررسی مشکلات ساکنان این محله، گفت: رسیدگی به مشکلات شهروندان در دستور کار مسئولان شهرداری است.
وی با اشاره به اینکه خدمتگزاری به شهروندان فرصتی ارزشمند است، افزود: تعامل و حضور مداوم در بین شهروندان باعث دلگرمی و انعکاس هرچه بهتر درخواست‌های شهروندان و اقدامات مطلوب در رفع مشکلات خواهد شد.
مدیر منطقه چهار شهرداری کرج بابیان اینکه تسریع در تعریض بلوار ارم، پیشگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز، رفع سد معبر، آسفالت خیابان طالقانی غربی، کمبود سطل مکانیزه از مهم‌ترین مشکلاتی بود که توسط شهروندان مطرح‌شده است، افزود: با ارائه برنامه‌های دقیق درصدد رفع این مشکلات هستیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.