پ
پ

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوت قطعی از بیمار کووید – ۱۹ در این استان ثبت نشده است.

شهرام صیادی با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در البرز اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعدادی با علائم مشکوک به بیمارستان‌های استان مراجعه کردند که از این تعداد ۴۴ نفر بستری شدند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۴۵ نفر شامل موارد قطعی، محتمل و مشکوک در بیمارستان‌های البرز بستری هستند، تصریح کرد: از این تعداد ۶۰ نفر بیمار قطعی کووید – ۱۹ هستند، همچنین طی این مدت مورد فوت قطعی از بیمار کووید – ۱۹ در این استان ثبت نشده و مجموع جان‌باختگان همچنان ۶ هزار و ۴۵۸ نفر است.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی البرز مجموع موارد بستری شامل قطعی، محتمل و مشکوک در البرز از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز را ۷۹ هزار و ۴۲۶ نفر اعلام کرد و متذکر شد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۷۲ هزار و ۷۲۳ نفر از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.