نماینده عالی دولت در استان البرز از تصمیم گیری برای تعیین تکلیف ۴۷ متقاضی اراضی یک هکتاری کلاک بالا خبر داد.
مجتبی عبداللهی در جلسه بررسی و تعیین تکلیف اراضی یک هکتاری کلاک بالا با بیان اینکه اجازه نمی دهم با ساخت و ساز غیرمجاز، جان و مال مردم با خطر مواجه شود، افزود: ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه ها و یا نواحی کوهستانی، منجر به بروز حوادث جبران ناپذیری شده است.
وی ادامه داد: اراضی یک هکتاری کلاک بالا که سال ۸۱ بعنوان معوض به ساکنان خاک سفید تهران واگذار شده بود، در منطقه ای سنگلاخی و کوهستانی و خارج از حریم شهر قرار دارند بنابراین اجازه ساخت و ساز در این منطقه با خطرناک جدی مواجه خواهد بود.
عبداللهی گفت: متولی اصلی این واگذاری، بنیاد مسکن استان است که باید با همراهی و تعامل ادارات کل راه و شهرسازی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان نسبت به حل موضوع اقدام کنند.
وی افزود: دستگاه های مسئول باید ظرف مدت کوتاهی با احصا زمینی جدید و هم ارزش و همچنین نظر مساعد برای حل مشکل مردم، اقدام کنند.
استاندار البرز گفت: نباید حقی از مردم ضایع شود چراکه این مشکل باید سال ها پیش با اراده ای جدی و عزمی راسخ حل می شد.
وی افزود: با جانمایی اراضی مناسب، شهرداری نیز باید در راستای اخذ مجوزهای ساخت و ساز، همراهی ویژه ای داشته باشد.
عبداللهی گفت: اینکه در چه مقطعی کوتاهی شده، مورد نظر نیست بلکه ما وظیفه داریم برای حل مشکلات و کسب رضایتمندی مردم اقدام کنیم.
نماینده عالی دولت در استان البرز از تصمیم گیری برای تعیین تکلیف 47 متقاضی اراضی یک هکتاری کلاک بالا خبر داد.
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید