پ
پ

عضو هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به ضرورت ارائه خدمات در حوزه تجاری و لجستیکی به بازرگانان و تجار مستقر در پیام و شنزن چین از انعقاد تفاهم نامه ای بین منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام و شرکت لجستیک بین الملل cntran واقع در منطقه ویژه اقتصادی شنزن چین خبر داد.

دکتر غلامعلی رحیمی گفت: با توجه به تمرکز تولید کنندگان، تامین کنندگان و بازرگانان حوزه فناوری اطلاعات در پیام و شنزن چین، تسهیل در ارائه خدمات حمل و نقل بار زمینی و هوایی بین دو منطقه در دستور کار قرار گرفت.
وی اضافه کرد: به همین منظور تفاهم نامه ای بین منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام باشرکت لجستیک بین المللی cntran واقع در منطقه ویژه اقتصادی شنزن چین منعقد شد.
رحیمی تصریح کرد: این تفاهم نامه زمینه ارائه خدمات تجاری و لجستیکی برای بازرگانان از طریق تجمیع محموله های هوایی با ایجاد و یا ادامه پرواز و همچنین ترانزیت زمینی پیام- شنزن، بین پیام و این شرکت بین المللی را فراهم خواهد کرد.

عضو هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، ایجاد دفتر تجاری با هدف توسعه بازاریابی و تبلیغات برای طرفین را از جمله مفاد این تفاهم‌نامه عنوان کرد و افزود: همچنین بررسی بازارها و ظرفیت سنجی برای رفع نیاز تجار و تولید کنندگان، تبلیغات، تشکیل کارگروه مشترک با هدف تبادل اطلاعات و معرفی ظرفیت های هر دو طرف به تجار و تولید کنندگان از دیگر مفاد این تفاهم نامه دو جانبه است.
گفتنی است، شرکت لجستیک بین المللی cntran در منطقه ویژه اقتصادی شنزن مستقر بوده و دارای بیش از ۲۵۰۰ کانتینر مالکیتی است.
این شرکت هم اکنون تجهیزات الکترونیک مورد نیاز برخی شرکت های بزرگ در حوزه حمل و نقل و لوازم خانگی را به ایران ارسال می کند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.