پ
پ

مدیر کل املاک و مستغلات شهرداری کرج گفت: به منظور حذف فیزیکی پروندها، طی جلسه‌ای تکمیل بانک جامع اطلاعات املاک بررسی شد.

علی رحیم خانی اظهار کرد: به منظور اجرای مصوبه شورای اسلامی شهر در خصوص تکمیل بانک اطلاعات شهرداری کرج و همچنین یکپارچه‌سازی اطلاعات املاک شهرداری در سازمان‌ها، مناطق و ستاد مرکز، جلسه‌ای با موضوع پایش تکمیل بانک اطلاعات املاک برگزار شد.
رحیم خانی بیان کرد: طی برگزاری این جلسه، عملکرد مناطق و سازمان‌ها در خصوص تکمیل بانک اطلاعاتی املاک پایش و پیشرفت‌ها و دستاوردهایی که در این زمینه حاصل شده مشخص و ارائه می‌شود و تصمیمات برای پیشبرد این امر اتخاذ شده است.
وی با تأکید بر اهمیت حذف فیزیکی پرونده‌ها اظهار کرد: از مهمترین تصمیماتی که در این جلسه اتخاذ شده این است که فرآیندهای کاری در حوزه املاک به سمت اتوماسیون پیش رفته و گردش پرونده کاغذی متوقف شود.
این مسئول افزود: برای تحقق این امر مقرر شده با همکاری سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری کرج و مناطق تابعه، کلیه پرونده‌های فیزیکی املاک تحت مالکیت شهرداری به بایگانی منطقه ارسال و اقدامات صرفاً از طریق بانک اطلاعات املاک در بستر برنامه سامان شهر انجام شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.