پ
پ

بهزاد غفاری مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز از حضور فنی و حرفه ای استان در چهارمین رویداد ملی عصر امید که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برپا شده است، خبر داد.

بهزاد غفاری گفت: اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز با مشارکت آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای البرز رهرو صنعت ایرانیان، رباتیک آریانا، رباتیک روکیا و کارگاه آموزشی هوشمند سازی صنعت ساختمان مرکز شهیدان رهبری کرج در این رویداد حضور دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان البرز خاطرنشان کرد: چهارمین رویداد ملی عصر امید در حوزه تخصصی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، با هدف معرفی قابلیت‌های موجود در این زمینه و آخرین دستاوردهای علوم مرتبط، افزایش آگاهی و بینش عمومی نسبت به این شاخه علمی و فناوری‌های مربوطه و نیز توسعه بسترهای تعامل و همکاری سازنده با ارگان‌های متولی فناوری، فعالیت خود را آغاز کرده است.
وی افزود: در این رویداد؛ دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، نهادهای دولتی و غیردولتی، شرکت‌ها، صنایع و مؤسسات، طرح‌های فناورانه خود را در قالب «چالش فناوری» و حضور در نمایشگاه تخصصی با بیش از ۲۰۰ غرفه، به معرض نمایش گذاشته اند.
قابل ذکر است این رویداد ملی با حضور ایده پردازان، مخترعان جوان، شرکت‌های دانش بنیان و مراکز علمی شاخص کشور از امروز بیست و‌دوم الی بیست و پنجم مهر ماه جاری، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار می‌شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.