پ
پ


سید مهدی جعفری مدیر روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام از حضور این منطقه در قالب پاویون در نخستین نمایشگاه صنعت پست، تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و صنایع وابسته خبر داد.

سید مهدی جعفری گفت: پیام با هدف معرفی ظرفیت های موجود و ارایه آخرین دستاوردهای منطقه در این نمایشگاه شرکت کرده است.
وی ادامه داد: پنج واحد اقتصادی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام نیز در پاویون این منطقه حضور و مشارکتی جدی خواهند داشت.
جعفری تصریح کرد: شرکت های اطلس ایر، گشایش بار کرج، پایا ترابر کوشا، پارتیان ترابر پارس و نیک تک فعال در حوزه های بار هوایی و زمینی، دریایی و همچنین لجستیک در پاویون منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام حضور دارند.
نخستین همایش و نمایشگاه صنعت پست، تجارت الکترونیک، لجستیک هوشمند و صنایع وابسته با هدف معرفی جدیدترین فناوری‌ها، دستاوردها و خدمات در صنعت پست با رویکرد تحول دیجیتال و هوشمند سازی از ۸ تا ۱۱ خرداد ماه در مصلای امام خمینی (ره) تهران برگزار می‌شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.