پ
پ

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرج گفت: عمده وظایف شهرداری کرج در حوزه خدمات رسانی به زائرین اربعین در حوزه خدمات شهری تعریف شده که قطعا با حساسیت و برنامه ریزی درست انجام می‌شود.

غلامرضا رضوانی ز با اشاره به اینکه ستاد اربعین شهرداری کرج از مدتی قبل فعالیت خود را آغاز و وظیفه معاونت خدمات شهری برای خدمات رسانی به زائرین در این ایام مشخص شده است، اظهار کرد: با توجه به وقفه دو ساله‌ای که شیوع کرونا در برگزار مراسم اربعین ایجاد کرده بود، امسال حضور مردم پرشور پیش بینی می‌شود.
وی ادامه داد: عمده وظایف شهرداری کرج در حوزه خدمات رسانی به زائرین اربعین در حوزه خدمات شهری تعریف شده که قطعا با حساسیت و برنامه ریزی درست انجام می‌شود.
وی ابراز کرد: بنا شده ۱۵۰ دستگاه اتوبوس در مرز مهران مستقر شوند و زائرین را به شهر کوت منتقل کنند.
این مسئول با اشاره به اینکه معاونت خدمات شهری شهرداری کرج در بحث تنظیف محلاتی در شهرهای نجف و کربلا نیز وظایفی به عهده دارد، گفت: برای این کار بنا شده ۱۱۰ پاکبان به این شهرها اعزام شوند و در صورت مساعد بودن شرایط از ۱۵ شهریور ماه اعزام خواهند شد.
رضوانی ابراز کرد: علاوه براین، ۱۸ دستگاه ماشین آلات خدمات شهری از جمله ماشین آلات حمل زباله برای خدمات رسانی از کرج اعزام می‌شوند.
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرج گفت: در کنار این موارد، شهرداری کرج از طریق استقرار موکب امام علی (ع) در نقطه صفر مرزی به زائرین خدما رسانی میکند و البته بخشی از تامین هزینه موکب مرکزی کرج در شهر نجف را هم به عهده گرفته است.
وی توضیح داد: خوشبختانه تقسیم کار برای خدمات رسانی لازم به زائرین در اربعین حسینی (ع) صورت گرفته و امیدواریم مثل سنوات گذشته شرایط به خوبی پیش برود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.