پ
پ

مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت البرز با اشاره به اینکه شناسایی جاماندگان سهام عدالت پیش از سال جدید به انجام می‌رسد، گفت: در حال حاضر خرید و فروش سهام عدالت در هر دو روش مستقیم و غیر مستقیم متوقف شده است.

اکبر حیدری، مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت البرز، در خصوص آخرین وضعیت مددجویان جامانده سهام عدالت، گفت: این جامعه هدف پیش از پایان سال شناسایی شده و مشمول سهام عدالت خواهند شد.
مدیرعامل شرکت تعاونی سهام عدالت البرز با بیان اینکه ۲۰ میلیون نفر از ثبت نام سهام عدالت جامانده‌اند، بیان کرد: تمام ۶ دهک پایین جامعه که مشمول سهام عدالت نشده‌اند بنا بر اولویت شناسایی شده و در مدت زمان مشخص صاحب سهام خواهند شد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر خرید و فروش سهام عدالت در هر دو روش مستقیم و غیر مستقیم متوقف شده است.

حیدری در خصوص علت تاخیر در اجرای این طرح، یادآور شد: دولت قبل در خصوص اجرای طرح ساماندهی جاماندگان سهام عدالت به بهانه نبود بودجه کافی تمکین نمی‌کرد اما دولت فعلی همکاری و حمایت کافی را دارد.
وی خطاب به شهروندان و صاحبان سهام عدالت، گفت: هرگونه سوال و شبهه‌ای در خصوص سهام عدالت و سود آن وجود دارد باید از طریق شماره تماس ۱۵۶۹ پیگیری شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.