پ
پ

در دومین روز از لیگ بین المللی اسنوبرد کشور ورزشکاران استان البرز توانستد مقام اول تا سوم این رقابت‌ها را از آن خود کنند.

سید مجتبی صید رئیس هیئت اسکی استان البرز با اعلام این خبر گفت: اولین دوره مسابقات لیگ بین المللی اسنوبرد کشور طی روزهای دوشنبه و سه شنبه در دو بخش آقایان و بانوان در پیست بین المللی توچال برگزار شد.
صید افزود: در این دوره از مسابقات که با حضور ٢٨ ورزشکار برگزار شد، در روز اول مسابقات خانم‌ها شیما یارخواه از البرز، ستاره مظفری از تهران و مبینا خورج از البرز و در بخش آقایان به ترتیب حسین کلهر فرزند جهانگیر از البرز، رحمت الله مقدید از البرز و حسین کلهر فرزند یونس از البرز به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را از آن خود کردند.

وی اظهار کرد: در روز پایانی این مسابقات، در بخش بانوان خانم‌ها شیما یارخواه و مبینا خورج از استان البرز به مقام اول و دوم دست یافتند، همچنین در بخش آقایان آقایان حسین کلهر فرزند جهانگیر، حسن کلهر و سید حسین صید هر سه از استان البرز مقام‌های اول تا سوم لیگ بین المللی اسنوبرد کشور را از آن خود کردند.

منبع ایسنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.