پ
پ

خانم توزنده جانی سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان با همراهی خانم شورجه رئیس اداره بهزیستی و خانم رنجبر کارشناس شیر مادر و نوزادان شبکه بهداشت درمان شهرستان از خانواده پنج نفری دارای نوزاد دوقلو دیدارکردند.

خانم توزنده جانی ضمن تبریک و اهدای بسته لبخند مادری اشاره کرد فرزند مایه خیر و برکت و رحمت است و با مادر دوقلو ها در خصوص وضعیت و شرایط نگهداری نوزدان و قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت گفتگو کردند.
خانم شورجه ریس اداره بهزیستی افزود با مراجعه به بهزیستی و تشکیل پرونده می‌توانند از کمک هزینه برای فرزندان دوقلو تا ۶ سالگی بهره‌مند شوند.
همچنین خانم رنجبر کارشناس شیرمادر و نوزادان در خصوص مزایای شیر مادر که سرشار از آنتی بادیهایی است که بدن نوزاد را در برابر ویروس‌ها و عفونت‌ها محافظت می‌کند توصیه‌های لازم را به مادر نوزادان انجام داد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.