پ
پ

فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد از دستگیری باند ۲ نفره سارقان اماکن خصوصی در این ‏شهرستان خبر داد و گفت: متهمان در تحقیقات تکمیلی به ۹ فقره سرقت در سطح این شهرستان اعتراف کرده اند.
‏‎ ‎
سرهنگ "فرج اله اسدالهی" در تشریح این خبر گفت : در پی وقوع چند ‏فقره سرقت اماکن خصوصی از باغات سطح حوزه استحفاظی، تلاش در جهت دستگیری سارقان و کشف اموال مسروقه ‏در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
‏ وی ادامه داد : مأموران پس از انجام اقدامات پلیسی یک باند ۲ نفره را شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی در ‏یک عملیات غافلگیرانه آن ها را دستگیر کردند.
‏ سرهنگ "اسدالهی " گفت : این سارقان سابقه دار در تحقیقات تکمیلی پلیس به ۹ فقره سرقت اعتراف کردند و در ‏بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیری اموال مسروقه کشف شد.
‏ فرمانده انتظامی شهرستان نظرآباد با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ‏قضائی شدند ، از شهروندان درخواست کرد: توصیه های پلیس را در جهت پیشگیری از سرقت جدی گرفته و در ‏صورت مشاهده و یا اطلاع از هر گونه موارد مشکوک ، مراتب را با تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.