پ
پ

معاون فنی اداره کل انتقال خون البرز از مردم نوعدوست استان خواست در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان اهدای خون به بیماران نیازمند را فراموش نکنند.

دکتر پریسا کابلی اظهار کرد: هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان با کاهش مراجعه اهداکنندگان مواجه می شویم که مقارن شدن تعطیلات نوروز با این ایام می تواند کاهش مراجعه و در نتیجه کاهش ذخایر خونی را به دنبال داشته باشد .
وی گفت: در زمان حاضر وضعیت ذخایر خون در استان البرز قابل قبول است اما در تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان احتمال کاهش ذخایرخونی به ویژه گروه های منفی و پلاکت قابل پیش بینی است.
کابلی اظهار کرد : با تمهیداتی که سازمان انتقال خون برای این ایام در نظر گرفته است ، کارکنان خدوم انتقال خون در پایگاه مرکزی واقع در گلشهر کرج ،در تعطیلات نوروز صبح ها و همچنین پس از افطار آماده خونگیری از اهداکنندگان و روزه داران خواهند بود .
وی درخصوص اهدای پلاکت نیز گفت: فرآورده پلاکت یکی از حیاتی ترین فرآورده هایی است که در سازمان انتقال خون به ۲ روش جداسازی از کیسه خون و آفرزیس تهیه می شود که می تواند نجاتبخش زندگی بسیاری از بیماران به ویژه افراد مبتلا به بدخیمی ها باشد .
معاون فنی اداره کل انتقال خون البرز بیان کرد: از آنجاییکه طول عمر پلاکت سه روز است مراجعه اهداکنندگان پلاکت در تمام ایام سال از اهمیت ویژه ای برخوردار است به ویژه اهدای پلاکت آفرزیس که کیفیت بسیار بالایی داشته و تاثیر درمانی قابل ملاحظه ای در بیماران دارد.
وی گفت: رسانه ها می‌توانند با اطلاع رسانی در زمینه اهدای خون نقش موثری در افزایش آگاهی و شناخت مردم در این امر انساندوستانه داشته باشند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.