پ
پ

مدیرکل بحران استانداری البرز گفت: طبق اعلام هواشناسی، از پنجشنبه سامانه جدید بارشی وارد استان می‌شود و همین نویدبخش باران و برف بیشتر برای استان است.

محمدرضا فلاح نژادبا اشاره به اینکه در حال حاضر شاهد بارش برف در ارتفاعات بخش آسارا، طالقان و محور کرج-چالوس هستیم، اظهار کرد: بر این اساس از رانندگان تقاضا می‌شود در هنگام تردد از محورهای کوهستانی حتما زنجیر چرخ به همراه داشته باشند، از سالم بودن وسیله گرمایشی خودروی خود اطمینان حاصل کنند و مقداری مواد خوراکی در ماشین قرار دهند.
وی توضیح داد: از امشب شاهد افزایش محسوس برودت هوای استان خواهیم بود به طوری که میانگین کمینه دما در استان در پنجشنبه شب به هفت درجه زیر صفر می‌رسد.
این مسئول ادامه داد: طبق اعلام هواشناسی، از پنجشنبه سامانه جدید بارشی وارد استان می‌شود و همین نویدبخش باران و برف بیشتر برای استان است.
فلاح نژاد تاکید کرد: در این شرایط مردم نباید گول هوای آفتابی شهرهای استان رابخورند چون با بالا رفتن ارتفاع شرایط تغییر می‌کند و بارش‌ها ممکن است غافلگیر کننده باشد.
مدیرکل بحران استانداری البرز اضافه کرد: بر همین اساس از طبیعت گردان و کوهنوردان تقاضا می‌شود طی این چند روز به هیچ عنوان به ارتفاعات سفر نکنند و دامداران و کشاورزان هم به هشدارهای جهاد کشاورزی برای حفظ سلامت دام و باغات خود عمل کنند.
این مسئول افزود: با توجه به افزایش برودت هوا، شاهد انقباض سنگ‌ها در مناطق کوهستانی خواهیم بود و با کاهش دما احتمال شکستگی و ریزش آنها وجود دارد به همین دلیل از مسافران تقاضا می‌شود برای تردد محورهای جایگزین را انتخاب کنند.
فلاح نژاد تاکید کرد: با توجه به آب شدن برف‌ها در طی چند روز آینده، احتمال سرازیر شدن سیلاب در برخی مناطق دور از انتظار نیست و مردم باید در این خصوص هم احتیاط لازم را داشته باشند.

منبع ایسنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.