پ
پ

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در دیدار برخی از اساتید گروه های مختلف آموزشی بر پرهیز از کارهای قهری تاکید و اعلام نمود که دوران مماشات با اخلالگران نظم و امنیت در دانشگاه به پایان رسیده است و در صورت ادامه با خاطیان برخورد انضباطی خواهد شد.

دکتر حسین کلانتری خلیل آباد در این نشست بیان داشت: ما یک نظام هستیم و نظام ما نظام اسلامی است که بر پایه مبانی اخلاقی ، دینی و اسلامی بنا نهاده شده است و دشمنان به این موضوع توجه داشته و همواره به دنبال مقابله با این نظام هستند و پیشرفت هایی که کشور در سال های اخیر داشته برای آنان آشکارتر شده و در این راستا سعی بر سرکوب کردن نظام اسلامی دارند ولی ما به فرموده امام خمینی(ره) با ایمان و وحدت کلمه قدم برداشته و بر دشمنان غلبه خواهیم کرد، ایمان و وحدت کلمه از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ادامه دارد و این اتحاد باید در دانشگاه نیز تقویت شود و اساتید دانشگاه نیز در کنار مسئولان دانشگاه باید در همه ی عرصه ها حضور داشته و نقش آفرینی کنند.
دبیر هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: همه آنهایی که برای فوت خانم امینی اشک تمساح ریختند هیچکدام برای حادثه شیراز که یک فاجعه بزرگ بود هیچ دلسوزی و اقدامی نکردند.
وی افزود: آنجایی که غباری از ابهام وجود دارد نباید موضع گیری کرد که متاسفانه بعضی از اساتید در قضایای اخیر موضع گرفتند و باید به این موضوع توجه داشته باشند که هیچ فرد یا گروهی با فحاشی ، هنجارشکنی و ایجاد رعب و وحشت در دانشگاه نمی توانند اقدامی انجام دهند و اساتید وظیفه هدایت دانشجویان را برعهده دارند و این فقط وظیفه مسئولین دانشگاه نیست بلکه همه باید در میدان باشند و دانشجویان را به درستی راهنمایی کرده و از هجمه دشمنان دور نگه دارند.
دکتر کلانتری اظهار داشت : انجام کارهای فرهنگی در دانشگاه باید بیشتر شود حتی در سالجاری نیز جهت انجام کارهای فرهنگی بودجه خوبی اختصاص داده شده است و بر همین اساس باید کار فرهنگی تعریف و با اجرایی کردن آن تاثیرگذاری لازم را داشته باشد و همه باید در این زمینه همکاری لازم را داشته باشند.
وی ادامه داد: اساتید باید جدیت لازم در برگزاری کلاس ها داشته و دانشجویان را به حضور منظم در کلاس ها تشویق نمایند و با دانشجویان در ۵ دقیقه اول کلاس درخصوص دستاوردهای انقلاب و نظام اسلامی صحبت کنند و آن را با زمان قبل از انقلاب قیاس نمایند و همچنین باید سعی شود شرایط آرامش را به وضع بهتری سوق داده و به وضع مطلوب تری تغییر دهیم و دانشجویان در کلاس حاضر شده و به فعالیت علمی خود بپردازند .
این استاد تمام دانشگاه اظهار داشت: برخی از خانواده ها از وضعیت آموزشی فرزندانشان بی خبر هستند و اطلاعی از حضور آنان در سرکلاس ندارند که می بایست جلسات کمیته تعامل خانواده و دانشگاه تقویت شود.
دکتر کلانتری گفت: کارهای قهری پاسخ نمی دهد و باید کاری انجام دهیم که از طریق اقناعی باشد یعنی بتوانیم افراد را جذب کنیم و تجمعات صورت گرفته در روزهای اخیر دور از شان دانشگاه بوده و همه باید بدانند که دوران مماشات با اخلالگران نظم و امنیت و اغتشاشگران به اتمام رسیده و با هیچ کسی تعارف نداریم و اینکه افراد در جامعه عکس امام و رهبری و سردار سلیمانی و .
.
.
را پاره کند و یا پرچم جمهوری اسلامی را آتش بزند مورد پسند نیست و با این افراد نباید مماشات کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج اضافه کرد: در این دوران احساس شد که دو ایران وجود دارد اولی ایران مقتدر با رهبری فرزانه و مقتدر و دومی ایران مجازی که عده محدودی هستند و کاری از دستشان بر نمی آید و عده ای خیال می کردند با انجام یک سری اقدامات هنجارشکنانه همانند اغتشاشات سال های ۷۸ ، ۸۸ و ۹۸ می توانند راه به جایی برده و اقدامی انجام دهند ولی بدانند در دستیابی به این آرزو ناکام مانده و خواهند ماند.
دکتر کلانتری با اشاره به اقدامات اساسی در دانشگاه گفت: برگزاری جلسات کمیته تعامل خانواده و دانشگاه، برگزاری جلسه دبیران مجموعه های فرهنگی و تشکل ها از قبیل کانون های فرهنگی، نشریات و انجمن ها علمی، اختصاص دو ساعت کارفرهنگی در هفته و صحبت با دانشجویان، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و تریبون آزاد ، برگزاری اردوهای یکروزه و استفاده از توان اساتید در مدیریت اردوها و تبیین پیشرفت و اقتدار ایران، تاسیس صندوق قرض الحسنه دانشجویی، ایجاد کانون های فرهنگی بیشتر و افزایش تعداد نشریات دانشجویی، تولید محتوا جهت بیان اقدامات دانشگاه، فضاسازی محیطی دانشگاه و بهره گیری از توان اساتید از جمله اقداماتی است که می توان در داخل دانشگاه انجام داد و در انجام این کارها باید از تصدی گری فرهنگی پرهیز کرده و به سمت هدایت، حمایت و نظارت سوق داده شود و با بهره گیری از توان افراد بیشتر قطعا پیشرفت حاصل خواهد شد.
در ادامه هریک از اساتید حاضر در جلسه به بیان دیدگاه های خود پیرامون مسائل مختلف پرداخته و راهکارهای لازم درخصوص رفع مشکلات موجود را بیان داشتند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.