پ
پ

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج از روکش مکانیزه آسفالت خیابان مطهری در بلوار ولیعصر در منطقه ۴ شهرداری کرج با هدف خدمت رسانی به شهروندان مناطق محروم و کم برخوردار شهر کرج خبر داد.

علیرضا عاقلی این خبر را اعلام کرد و گفت: توزیع عادلانه امکانات شهری در مناطق کم برخوردار شهر کرج از سیاست‌های محوری مدیریت شهری و سازمان عمران است که اهتمام ویژه‌ای در تحقق این مهم نیز وجود دارد.
رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری کرج اضافه کرد: در همین راستا روکش آسفالت خیابان مطهری با تناژ مصرفی ۳۲۵ تن آسفالت توسط عوامل اجرایی سازمان عملیاتی شد.
عاقلی اظهار داشت: امید است عملیات توزیع آسفالت در مناطق محروم با تامین بودجه مورد نیاز از سوی شهرداری کرج در راستای رضایتمندی شهروندان محلات کم برخوردار تداوم داشته باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.