پ
پ

رییس جمعیت هلال احمر کشور روز سه شنبه از پایگاه امدادی با نام «مدافع حرم » شهرستان ساوجبلاغ در این استان بازدید کرد.

دکتر «پیر حسین کولیوند» ضمن تبریک سال نو به نجاتگران هلال احمر در پایگاه های ثابت و موقت و همچنین اعضای جوانان حاضر در پست های نوروزی ، از روند ارائه خدمات امدادی،فرهنگی و آموزشی به هموطنان قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه نجاتگران و اعضای جوانان جمعیت هلال احمر با حضور در پست های امداد و نجات نوروزی و در عرصه ارائه خدمات فرهنگی و بشردوستانه همواره در کنار هموطنان بوده اند،گفت: ماهیت تشکیل جمعیت هلال احمر کمک به آسیب دیدگان و خدمات بشردوستانه و است و این امر با وجود اعضا و امدادگرانی پرتلاش، ایثارگر و ماهر امکان پذیر است.

وی اظهارداشت : حضور اعضا در شرایط و مناسبت های خاص از جمله تعطیلات نوروزی در کنار هموطنان و ‌با هدف کمک به بهبود شرایط سفر و ایجاد لحظاتی پرنشاط و ایمن برای خانواده ها و کودکان، در ارتقای فرهنگ‌ رانندگی سالم و بی خطر و کاهش تصادفات نقش سازنده ای دارد.

منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.