پ
پ

دکتر صیادی سرپرست دانشگاه شب گذشته به صورت سرزده از مجتمع آموزشی و درمانی امام علی (ع) و دو دارخانه شبانه روزی در کرج بازدید کرد
دکتر صیادی شب گذشته با حضور در مجتمع آموزشی و درمانی امام علی (ع) از تمامی بخش های اورژانس، تریاژ، بخش های بستری کووید و غیر کووید و همچنین بخش های ویژه بازدید کرد و از نزدیک نحوه ارائه خدمات به بیماران را ارزیابی کرد.
این بازدید که تا ساعت ۴ صبح به طول انجامید ، سرپرست دانشگاه شخصا با حضور در تمامی بخش های درمانی و پاراکلینیکی ، شاخص های مهم درمانی ، حضور پزشکان مقیم ، آنکال ، متخصصان و همچنین کادر درمانی را با جزئیات بررسی کرد و در ادامه از دو داروخانه شبانه روزی در کرج بازدید کرد و از نزدیک فعال بودن این دو مرکز و نحوه ارائه خدمات آنان را بررسی کرد.
دکتر صیادی هدف از این بازدید های سرزده و شبانه را اهمیت ارایه خدمات درمانی به مراجعان دانست و تصریح کرد: هیچ گونه خلل و کوتاهی در روند خدمت رسانی در مراکز درمانی در هر ساعت از شبانه روز نباید وجود داشته باشد و سیستم های نظارتی دانشگاه بر این اصل مهم باید دقت نظر لازم را داشته باشند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.