پ
پ

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: حوزه سواد آموزی استان در ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برنامه های متنوعی دارد.

عسگر پور " در این گفت و گو اظهارکرد: طی ۴ دهه گذشته، تحولی شگرف در ارتقاء نرخ باسوادی جامعه ایران صورت گرفته است.
وی افزایش نرخ باسوادی، کاهش فاصله نرخ باسوادی مردان و زنان و کاهش فاصله نرخ باسوادی شهری ها و روستائیان را از مهمترین دستاوردهای نهضت سوادآموزی پس از انقلاب برشمرد.
وی یادآورشد: در راستای سیاست های فرهنگی سازمان نهضت سوادآموزی برنامه های متنوعی برای دهه مبارک فجر تدارک دیده شده که برگزاری مسابقه انشانویسی با موضوع پرسش مهر ریاست جمهوری و مسابقه کتابخوانی با موضوع طلای سرخ سرزمینم ایران ویژه سوادآموزان دوره انتقال،دیدار با خانواده شهدا و غبار روبی گلزار شهدا از جمله این برنامه هاست.
عسگر پور تصریح کرد: برپایی نمایشگاه دستاوردهای سوادآموزان در مراکز یادگیری محلی ، حضور در جلسات شورای پشتیبانی نواحی و شهرستان ها، دیدار با ائمه جماعات و فرمانداران شهرستان ها از مهمترین برنامه هایی است که اجرا می شود.
معاون سوادآموزی البرز در ادامه نرخ باسوادی این استان را بیش از ۹۸ درصد ذکر کرد.
وی افزود: ایجاد دغدغه ریشه کنی بی سوادی در جامعه را بایستی از طرق مختلف از جمله مردمی کردن سوادآموزی، سوادآموزی مدرسه محور ، بهره مندی از ظرفیت‌های شورای پشتیبانی سوادآموزی، خیرین سوادیار در آحاد جامعه ایجاد کنیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.