رییس کمیسیون فرهنگیشورای شهر کرج گفت: هفتم مهر روز آتشنشان، روز زنان و مردان شجاع، ایثارگر و مسئولیتپذیر است.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش پایگاه خبری کرج امروز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج؛ حسین سعیدی سیرائی با تبریک روز آتشنشان اظهار کرد: این مردان و زنان غیور و خستگیناپذیر در بزنگاههای گوناگون با به خطر انداختن جان خود، جان و مال شهروندان را از خطر نجات میدهند که باید قدردان آنان بود.
وی گفت: همه ما مدیون آتشنشانان عزیز هستیم و امیدواریم در ماموریتها موفق و سلامت باشند.
عضو شورای شهر کرج در ادامه یادآور شد: همه تلاش من و همکارانم در شورای شهر کرج استانداردسازی امکانات سازمان آتشنشانی است.
سعیدی سیرائی خاطرنشان کرد: این روز را صمیمانه به همه همکاران خوبم در سازمان آتشنشانی شهرداری کرج تبریک میگویم، رشادتهای شما عزیزان بر هیچکس پوشیده نیست.
منبع: پایگاه خبری شهرداری کرج
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید