پ
پ

مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز همزمان با هفته دولت در سفر یک روزه خود به شهرستان اشتهارد ضمن دیدار با امام جمعه و فرماندار شهرستان از سه مجموعه تولیدی در حوزه فولاد، مواد غذایی و خانه های آسان نصب بازدید و با صنعتگران این سه مجموعه صنعتی دیدار و گفتگو کرد.

عبدالله دارایی در سفر یک روزه خود به شهرستان اشتهارد با حضور در اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان با رئیس و کارکنان این اداره دیدار و بر ضرورت خدمت رسانی و اجرای دقیق ماموریت‌های محوله در کمترین فاصله زمانی تاکید کرد و در ادامه از پروژه در حال ساخت ورزشگاه کارگری این اداره کل بازدید و از تامین اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه تا پایان سال خبر داد.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز سپس با همراهی مشاورین استاندار و مدیرکل بحران استان و همچنین فرماندار شهرستان اشتهارد از مجموعه تولیدی خانه های آسان نصب، در شهرک صنعتی بازدید کرد.
وی در ادامه ضمن بازدید از مجموعه تولیدی مواد غذایی نان و مجتمع تولیدی فولاد و دیدار با مدیران و کارکنان دو مجموعه تولیدی گفت: شهرک های صنعتی، محیط‌های کارگری، کارفرمایی، تولید و اشتغال، سنگر های جهاد اند و خط مقدم توسعه و پیشرفت کشور را باید در مراکز تولیدی صنعتی و کار آفرین جستجو کرد.

وی خاطرنشان کرد: کمبود نیروی انسانی کار، مسکن کارگری ، حمل و نقل ارزان قیمت از چالش هایی است که تولیدکنندگان و واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرستان اشتهارد با آن مواجه هستند.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان البرز در دیدار با امام جمعه شهرستان اشتهارد نیز بر پیگیری مشکل مسکن کارگران در این شهرستان و تسهیل در حمل و نقل و انتقال ارزان کارگران به شهرستان از شهرهای اطراف توسط مدیران متولی استان اشاره کرد.
گفتنی شهرستان صنعتی اشتهارد نقش بسزایی در تامین و تولید بسیاری از کالاهای مصرفی به ویژه برخی کالاهای استراتژیک در کشور را برعهده دارد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.