پ
پ


معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی فرمانداری فردیس اعلام کرد: صنایع این شهرستان درصورت به کارگیری معتادان بهبود یافته از تسهیلات با سود پائین برخوردار می شوند.

« وحید اکبری » افزود: دولت سیزدهم نگاه ویژه ای به ایجاد اشتغال و توسعه بنیان خانواده و همچنین حمایت از بخش صنعت دارد و اعتبارات خوبی در بودجه سال ۱۴۰۱ در این زمینه اختصاص یافته است.
وی اظهار داشت: با توجه به اختیارات حاکمیتی تفویض شده به فرمانداری ها و تخصیص اعتبار از سوی سازمان بهزیستی کل کشور طرح ساماندهی معتادان به ویژه معتادان بهبود یافته در شهرستان فردیس آغاز شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری فردیس گفت: بر اساس مصوبات قانونی اگر صاحبان صنایع نسبت به جذب و به کارگیری این افراد با هماهنگی اداره بهزیستی و فرمانداری ها اقدام کنند، به ازای هر نفر ۱۰۰ میلیون تومان وام با بهره چهاردرصد و پرداخت پنج سال حق بیمه کارگر به صورت کامل از سوی سازمان بهزیستی کشور برخوردار خواهند شد.

اکبری افزود: ظرفیت ایجاد شده فرصت خوبی برای تامین پشتوانه مالی برای صنایع و جذب نیروی کار از میان افراد بازپروری شده می باشد و افرادی که قصد دارند از این ظرفیت استفاده کنند می توانند درخواست خود را به فرمانداری شهرستان فردیس تحویل نمایند.
وی گفت: در حاشیه سفر رییس جمهور به استان البرز ، معاون زنان و خانواده ریاست جمهوری از چند کارگاه خیریه بازدید و با توجه به نیاز مالی کارگاه ها به تامین مالی ، با استفاده از قانون فوق دستوراتی را در جهت جذب نیرو از محل مرکز بازپروری معتادان و اعطای وام چهاردرصد به فرمانداری صادر کردند.
منبع ایرنا

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.