پ
پ

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر کرج، از ارائه طرح تشکیل کمیته راهبری مدیریت ذیل کمیسیون معماری و شهرسازی خبر داد و گفت: کلیات این طرح در نهمین جلسه کمیسیون بررسی شد.

حسین مهاجری در خصوص این جلسه توضیحاتی را ارائه داد و گفت: سه موضوع در نشست امروز مورد بحث و بررسی قرار گرفت که نخستین دستور جلسه به موضوع ملکی در منطقه ۵ اختصاص داشت.
مهاجری افزود: در این پرونده، مالک به ماده ۷ اعتراض داشت، که پس از بررسی و شنیدن نظرات و طرح مباحث مختلف، اعضای کمیسیون با درخواست مالک مخالفت کردند.
به گفته وی،"باززنده سازی کوچه های محله کلاک پایین" و "تشکیل کمیته راهبری مدیریت ذیل کمیسیون معماری و شهرسازی" نیز از جمله طرح هایی بودند که در این جلسه مطرح شدند.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شهرداری کرج اذعان کرد: مقرر شد پس از بررسی بیشتر این طرح ها توسط اعضای کمیسیون، هر یک از افراد پیشنهادات تکمیلی خود را ارائه دهند.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.