پ
پ

معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: طرح سراج المهدی علاوه بر قرآن آموزی به دنبال بصیرت افزایی است.

سید محمود حسینی " در همایش طرح سراج المهدی که در آموزش و پرورش در ناحیه ۲ کرج برگزار شد، افزود: هدف از نگارش و اجرای این طرح "بصیرت افزایی" است.
وی بیان داشت: قرآن آموزی باید منجر به افزایش بصیرت شود.
حسینی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری بر اهمیت هویت ملی دانش آموزان ، خاطرنشان کرد: مهمتر از علم آموزی این است که دانش آموزان احساس هویت کنند.
وی یادآورشد: هویت افراد در نظام جمهوری اسلامی ایران ، هویت ملی و مذهبی است که هر دو در لوای قرآن و کلام وحی شکل میگیرد.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان البرز در ادامه طرح سراج الهدی چراغ هدایتی عنوان کرد و عنوان کرد: این طرح روشنگر راه معلمان بوده و امید است با همبستگی، اتحاد و با توکل به خدا و تمسک به احادیث، آیات الهی و اهل بیت پیغمبر اکرم(ص) ؛ امانت دار و مجری کلام وحی در کلاس های درس و زندگی باشیم.
وی ادامه داد: طرح سراج المهدی، طرحی است در جهت توانمندسازی آموزگاران دوره ابتدایی در زمینه آموزش قرآن کریم که با همکاری بسیج فرهنگیان و معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان البرز در مدارس استان البرز برگزار می شود.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.