پ
پ

نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: باید شرایطی فراهم شود که توسعه روستاها و اجرای طرح های هادی روستایی در استان متناسب با رشد جمعیت و پویایی اقتصاد روستا باشد.

مجتبی عبداللهی در شورای برنامه ریزی و توسعه استان با محوریت بررسی طرح های هادی روستایی در استان، برگزار شد، ضمن تبریک ولادت امام زمان (عج) و روز سربازان گمنام امام زمان (عج)، افزود: مدیران باید در روستاها حضور یابند و با بررسی شرایط اقلیمی و ظرفیت های موجود، نسبت به احصا فرصت های اشتغالزایی و توسعه روستاها اقدام کنند.
وی ادامه داد: باید بسته های پیشنهادی متناسب با روستاها و تقاضای روستاییان تهیه شود و از متقاضیان برای اجرای طرح ها حمایت شود.
عبداللهی گفت: باید بافت روستاها حفظ شود و مشاغلی همچون کشاورزی، باغداری، گلخانه، دامداری و دامپروری، بوم‌گردی، صنایع دستی و.
.
.
اجرایی شود.
وی افزود: ارتقا زیرساخت ها و سرانه های روستاها را به جد در دستور کار داریم و تاکنون نیز در بخش خدماتی همچون آب، برق و گاز، توفیقات ارزشمندی را رقم زده ایم.
استاندار البرز گفت: باید بسترهای مهاجرت معکوس روستاییان و مانایی جمعیت در روستاهای پرظرفیت استان را فراهم کنیم.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.