مرکز توانمندسازی و صیانت اجتماعی "یارا" وابسته به بهزیستی شهرستان کرج با حضور "مهدی مهرور" سرپرست معاونت استانداری و فرماندار ویژه کرج،"معصومه توکلی ثانی" رئیس مرکز فوریتهای اجتماعی بهزیستی استان البرز،"فرهاد پادری ثانی" مدیر بهزیستی شهرستان کرج و جمعی از رؤسای بهزیستی شهرستانهای استان البرز به بهرهبرداری رسید.
Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛این مرکز با ظرفیت پذیرش پنجاه نفر ویژه آقایان بهبودیافته از مصرف مواد مخدر راهاندازی شده و مأموریت آن ارائه خدمات حمایتی به افرادی است که پس از ترخیص از مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ فاقد پشتیبان مالی و اجتماعی هستند.
پذیرش در این مرکز تنها با ارائه گواهی ترخیص از مراکز ماده ۱۵ یا ۱۶ ظرف مدت یک هفته از زمان خروج و با معرفی رسمی از سوی بهزیستی شهرستان امکانپذیر است.
خدمات ارائهشده در این مرکز شامل مددکاری تخصصی، آموزشهای روانشناختی، مهارتهای زندگی و حرفهآموزی است که با هدف توانمندسازی و بازگشت مؤثر این افراد به جامعه و خانواده ارائه میشود.
گفتنیست مرکز یارا به عنوان یکی از گامهای عملی بهزیستی در حوزه صیانت اجتماعی تلاش دارد مسیر بازتوانی افراد آسیبدیده اجتماعی را تسهیل کرده و زمینه بازسازی زندگی مستقل و سالم آنان را فراهم آورد.






























منبع: بهزیستی البرز
از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید