پ
پ


ملاقات مردمی و دیدار چهره به چهره دکتر البرزی فرماندار شهرستان ساوجبلاغ وجمعی از مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان با مردم شریف شهر گلسار از ساعت ۱۷ امروز آغاز شده است.

در این نشست که با حضور فرماندار و جمعی از مدیران دستگاههای خدمات رسان از ساعت۱۷ امروز سه شنبه۲۰ تیرماه۱۴۰۲ در مسجد جامع حضرت صاحب الزمان( عج)شهر گلسار برگزار شد، مردم شریف شهرستان به بیان مشکلات و درخواست‌های خود با فرماندارشهرستان ساوجبلاغ پرداختند و ایشان نیز دستورات لازم را جهت پیگیری و حل موارد درخواستی به مدیران حاضر در جلسه صادر و ارجاع نمود.
دکترالبرزی در این دیدار از استمرار دیدارهای خود با مردم شریف شهر گلسار و دیگر مناطق شهرستان در هفته های آتی خبر داد و گفت: این نشست‌ها در سرتا سر شهرستان برگزار و مشکلات و درخواست‌های مردمی پیگیری خواهند شد.
ضمنا" این نشست همچنان پس از اقامه نماز مغرب وعشاء از سر گرفته شده و ادامه دارد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.