پ
پ

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز بر مهارت‌آموزی بهبودیافتگان از اعتیاد در استان تاکید کرد، افزود: فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی برای معتادان بهبود یافته در این استان فراهم شود.

ولی پوری در دومین جلسه کمیته مشارکت های مردمی و سازمان‌های مردم نهاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان البرز اظهار داشت: همه دستگاه ها به طور جدی باید در امر مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد کمک نمایند.
وی افزود: مصرف مواد مخدر و اعتیاد بزرگترین معضل و آسیب اجتماعی بوده و مشکلات فراوان در زندگی مردم به وجود آورده است.
معاون استاندار تصریح کرد: همه باید در حل این مشکل کمک نمایند.
ولی پوری با بیان اینکه در راه اندازی و نگهداری مراکز ماده ۱۶ دستگاهها باید پای کار باشند؛ تصریح کرد: بعد از خروج نیز فکری به حال معتادین انجام گیرد و مراکز فنی حرفه ای و کارخانه ها در جهت ایجاد اشتغال به بهبود یافتگان کمک نمایند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز بر باز آفرینی زنجیره هماهنگ دستگاه‌های اجرایی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد، افزود: در این راستا باید همه ظرفیت‌های مغفولی که در این خصوص مورد بهره‌برداری قرار نگرفته‌است باید استفاده و مورد توجه قرار گیرد.
وی به بحث پیشگیری نیز اشاره کرد ، گفت: با اقدامات پیشگیرانه و فرهنگی می‌توان در کاهش آسیب های اجتماعی نقش ایفا کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با بیان اینکه توانمندسازی بهبودیافتگان از اعتیاد به‌ویژه معتادان متجاهر و اشتغال‌زایی برای آنان نقش مهمی در اثربخشی برنامه‌های پیشگیری و مقابله با اعتیاد به مواد مخدر دارد، گفت: مهارت‌آموزی بهبودیافتگان از اعتیاد ضروری است.
وی در پایان تاکید کرد: سازمان فنی‌وحرفه‌ای با اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان باید در این زمینه هماهنگی لازم را داشته باشد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.