پ
پ


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج گفت: موج علمی به برکت انقلاب اسلامی در ایران ایجاد شد زیرا کشور از دوره قاجار تا پهلوی اول و دوم با عقب ماندگی علمی روبرو بود.

" حسین کلانتری در همایش تبیین نخستین فراخوان رسا که با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان نهضت سواد آموزی در سالن شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار شد، افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب تاکید دارند، باید عقب ماندگی علمی گذشته را برای رسیدن به قله و توسعه یافتگی جبران کنیم.
وی بیان کرد: حرکت های خوبی در کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون در عرصه علمی و پژوهشی در کشور انجام شده است اما باید تلاش ها را ادامه دهیم.
وی با اشاره به اینکه سواد آموزی هم یکی از عرصه های مهم کشوراست، یادآورشد: برای رشد سواد علمی در جامعه باید از روش های نوین استفاده کنیم.
کلانتری تصریح کرد: میزان باسوادی مردم ایران در قبل از انقلاب اسلامی زیر ۵۰ درصد بود که امروز به برکت انقلاب بالای ۹۰ درصد است.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اولین دانشگاه آزاد در کشور است که واحد هوش مصنوعی دارد که در این راستا می تواند همانند گذشته به آموزش و پرورش استان البرز به منظور استفاده از ظرفیت ها از طریق بهره مندی از روش های نوین علمی همراهی کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج اظهار کرد: توسعه علمی برای کشور عزت و قدرت می آورد که امروز کشور ما از این قدرت و عزت برخوردار است اما برای رسیدن به قله باید تلاش مضاعف کرد.

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.