پ
پ

در پی فراخوان مرحله نهم ثبت نام و اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده،کارگاه آموزشی مباحث امورمالیاتی با همکاری مشترک اتحادیه های صنف قنادان و تالارداران و رستوران داران کرج،در سالن اجتماعات اتاق اصناف کرج برگزارشد.

این نشست آموزشی با حضور هیات مدیره هر دو اتحادیه مذکور، اعضای تحت پوشش در رسته های آشپزخانه ها و کترینگ(غذای بیرون بر، از اتحادیه تالار و رستوران)وکافی شاپ ها(از اتحادیه قنادان) و جناب آقای صداقت،ممیز کل و مدرس سازمان امورمالیاتی استان البرز برگزارشد.
علی رجب زاده رئیس اتحادیه قنادان کرج و فرشته اکبری،رئیس اتحادیه تالار و رستوران کرج در گفتگویی هدف از برگزاری این دوره آموزشی را آشنایی بیشتر همکاران در رسته های عنوان شده ،با مباحث مالیاتی عنوان کرده و افزودند:موضوع مالیات و نحوه ی محاسبه آن،همواره یکی از دغدغه ها و نگرانی های فعالان صنفی بوده است.
فقدان سیستم اطلاع رسانی جامع و پیچیده بودن برخی مباحث مالیاتی،موجب شکل گرفتن فضایی مبهم در اذهان عمومی،نسبت به مالیات شده است.
ایشان یادآور شدند:برگزاری دوره های آموزشی می تواند،ضمن افزایش اطلاعات، معلومات و تکالیف قانونی مودیان مالیاتی ،فضای مبهم موجود را شفاف و ابهامات را برطرف سازد.
لذا در همین فرصت از تمامی همکاران و اعضای تحت پوشش دعوت می کنیم،در نشست هایی از این دست که توسط اتحادیه ها برگزار می شود،حضور یافته و ابهاماتی را که درخصوص مسائل مختلف دارند، با مسوولان و نمایندگان خودشان در صنف،مطرح کنند.
در بخش هایی از این نشست،آقایان یوسف اکبری و محمد پیرایش کندری(بازرسان دو اتحادیه)با اشاره به وضعیت بازار مواد غذایی و موانع بیشماری که پیش روی فعالان این حوزه وجود دارد،خواستار بررسی دقیق و نگاه کارشناسی به فعالیت اعضای این صنف و توجه به شرایط رقابتی موجود در فضای بازار،از سوی سازمان امور مالیاتی استان البرز شدند

Thank you for reading this post, don't forget to subscribe!
امتیازی که دیگران به این خبر داده اند!
     

از شما سپاسگزاریم که نظرات و پیشنهادات سازنده تان را با ما در میان می گذارید

دیدگاهها بسته است.